PanoRenderVariant2

Beste clubleden,

 

Op de Algemene Leden Vergadering van 23 september hebben we afgesproken, dat er een dag zal worden georganiseerd, die in het teken staat van het arbitreren.
Zaterdag 13 mei is het zover! We hebben Peter Boers bereid gevonden om ons mee te nemen in de wereld van de arbitrage.
Peter is CEB arbiter en dus internationaal op het hoogste niveau actief met arbitreren, maar hij is vooral ook een biljartmens in hart en nieren. Naast CEB arbiter is hij ook opleider voor de KNBB in heel Nederland en neemt hij ook examens af. Peter wordt deze dag terzijde gestaan door collega CEB arbiter en ook opleider, Rob Esser, die ook zijn sporen al heeft verdiend in het arbitrage vak.De bedoeling is om ons een breder inzicht te geven in het arbitreren, zodat je wanneer je een telbeurt hebt je prettig en zelfverzekerd aan de tafel voelt. Eerst wordt er een uitleg gegeven aan de hand van demo materiaal en worden de valkuilen, waar je als arbiter mee te maken kunt krijgen besproken. Als je die omzeilt sta je niet alleen ten dienste van de spelers aan tafel, maar ook met veel meer plezier.Na de uitleg zullen we een aantal korte partijen spelen, waarbij je elkaar arbitreert. Rob en Peter zullen dan tips geven en jullie het eerder uitgelegde laten toepassen.
Neem dus je keu mee, want die heb je nodig.

De middag begint om 13 uur zal tot ongeveer 16:30 uur duren. Laten we met zijn allen gebruik maken van deze mooie kans om samen met Peter en Rob een leuke en leerzame middag te beleven!Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, laat het me dan even weten.

 

Met vriendelijke biljart groet,

 

Martin Verdoold

Agenda

Hoe vindt U ons

Geef uw adres en wij plannen de route


Sponsoren Posthoorn