Genoemde blokken in onderstaand bericht staan op de site als laatste item in de rubriek AGENDA


Helaas ontstaat er irritatie over het spelen op de club in de vast gestelde blokken. Het blijkt, dat lang niet iedereen komt tijdens de blokken. Soms zijn er 4, soms 7, maar bijna nooit 9 personen. Er zijn uiteraard leden, die dit hebben gezien en de conclusie hebben getrokken, dat zij dan ook wel op een blok kunnen gaan spelen, waarvoor zij niet zijn ingedeeld. Dit zijn vrijheden, die beter bij het bestuur hadden gemeld kunnen worden met als vraag of dit in orde is.
Voor ons als vereniging geldt, dat we er zijn om te biljarten. Ook in deze tijd heeft het bestuur getracht de RIVM voorschriften op te volgen en daarnaar te handelen en met het blokken model is er een weg gevonden, dat er toch gebiljart kan worden.
Jammer genoeg zullen we toch aanvullende spelregels moeten afspreken, waarvan wij dachten, dat die min of meer fatsoenshalve en vanzelfsprekend zouden worden toegepast.

Wanneer je wilt spelen op een blok waarop je niet bent ingedeeld, houden we de volgende afspraken aan:
- je ruilt met iemand en meldt dat bij binnen komst
- je speelt voor iemand, omdat die persoon niet komt
- je speelt en meldt, dat je er bent, terwijl je niet bent ingedeeld en weg zult gaan, zodra er een zevende persoon komt, die dan moet wachten op zijn beurt. De zevende persoon kan aangeven, dat je de partij af kunt maken, waarna je alsnog weg gaat.

Graag wil ik aan de leden die ingedeeld staan in een blok, maar niet komen en niet van plan zijn te komen om dit met een antwoord op deze mail aan te geven, zodat de vrijgekomen plaatsen kunnen worden onderverdeeld.

Met vriendelijke biljart groet, het bestuur.