PanoRenderVariant2

Beste biljarters,

 
Zoals het er nu naar uitziet kunnen vanaf medio september alle competities, persoonlijke kampioenschappen en andere toernooien weer beginnen. Dit is bijna twee jaar zonder heel fijn. Niet alleen voor alle biljarters, maar ook voor alle verenigingen. Om dit goed te laten verlopen heeft het bestuur een aantal mededelingen:
 
- Mede door de toenemende drukte op de clubavonden en clubmiddagen hebben we besloten om tafel 4 vanaf heden weer te gebruiken.
 
- Het barrooster voor de clubavonden zal vanaf maandag 6 september weer beginnen. Zodra het rooster gereed is zullen de betreffende leden hierover geïnformeerd worden.
 
- We willen iedereen er op attenderen dat we met zijn allen verantwoordelijk zijn voor het netjes en opgeruimd houden van het gebouw. Dit betekent dat lege flesjes in de kratjes worden gezet, de gebruikte glazen worden omgespoeld en de gebruikte koffiekopjes in de vaatwasser worden gezet. Als de vaatwasser vol, of bijna vol, is dient deze aangezet te worden. De stofzuiger dient na gebruik in de ruimte naast de bestuurskamer te worden gezet. Gelieve niet naast de biljarts laten staan. Als een ieder zich hieraan houdt scheelt dat veel werk en ergernis voor de mensen die de rommel van een ander moeten opruimen.
 
- Er kan en mag gelukkig weer heel veel, maar we dienen ons nog altijd te houden aan de maatregelen van het RIVM. Dit betekent dat er zoveel als mogelijk 1,5 meter afstand gehouden moet worden en dat een ieder zijn of haar handen desinfecteert bij binnenkomst.
 
We bedanken jullie alvast voor de medewerking en begrip. En we wensen alle leden een heel fijn, sportief en vooral gezellig biljartseizoen toe.
 
Met vriendelijke groet, namens het gehele bestuur.
 
Mark Luijendijk
Secretaris bv De Posthoorn

Agenda

Hoe vindt U ons

Geef uw adres en wij plannen de route


Sponsoren Posthoorn