PanoRenderVariant2

60 jarig jubileum van biljart vereniging de Posthoorn krijgt een romantisch tintje!

Maasdam 26-8-2023
Afgelopen zaterdag vierde biljart vereniging de Posthoorn haar zestig-jarig jubileum.
In dit jubileumjaar werd al een dubbel Nederlands Kampioenschap Driebanden 2e en 3e klas kleine tafel georganiseerd. En ook waren in maart 3 Open Inloop Avonden, waar grote belangstelling voor was en wat heeft geleid tot een substantiƫle groei van het ledenaantal.
Biljart vereniging de Posthoorn is opgericht op 1 september 1963 in de Posthoorn in Puttershoek vandaar ook de naam. Om dit te vieren werd er voor de leden en hun partners een Barbecue georganiseerd. Ook waren er een aantal genodigden, waaronder de voorzitter van het KNBB-district Rotterdam, en enkele verenigingen. Uit handen van een aantal verenigingen ontving voorzitter Martin Verdoold een mooi bloemstuk, bloemen, een mooi gegraveerd bord en een plaquette.
Na het welkomstwoord, waarin door de voorzitter kort werd stil gestaan bij de historie en de leden werden bedankt voor hun lidmaatschap tijdens de Corona-periode en hun inzet met de diverse vrijwilligers-taken, kreeg het jubileum plotseling een romantische wending.
Arnold van Son, een van de enthousiaste leden, vroeg om het woord en kreeg dat ook. Tot verrassing van een ieder en zeker van zijn vriendin Anneke, ging hij op de knieƫn en vroeg haar ten huwelijk.
Na haar jawoord volgde een mooie kus ter bezegeling.
Met een nog feestelijkere stemming werd dit vervolgens gevierd met een drankje en ging de barbecue van start.

   

Peter Boers overhandigd een herdenkingsplaquette namens b.v. 

Honky Tonk

 

     
     Bezegeling van het huwelijksaanzoek
     
     Grillmaster Bas geeft de hamburgers de volle aandacht

Agenda

Hoe vindt U ons

Geef uw adres en wij plannen de route


Sponsoren Posthoorn